torsdag 27 april 2017

Eldtunnel, Kärlekstunnel, Firetunnel vad är det, är det Bibeltroget?

Tre olika inlägg om EDLTUNNLAR =firetunnels,
i Sverige även kallade kärlekstunnlar

Dessa ger gemensamt en inblick både från Bibelns ställning, säval som från de som varit med om detta. Och även om den översta låter osund, så är sidan sund, de väljer att återge en del saker rakt av, så man kan göra sin egen bedömning, så vitt jag förstår det. Och jag tyckte exemplet var så pass bra, at jag ville ha det med, i vilket fall.

Firetunnel = eldtunnel 

1)
Istället för mötestid, så hade de på lördagskvällen gjort 8 eldtunnlar i byggnaden. Det betyder att du går mellan två parallella rader av folk som lägger händerna på dig och ber för dig och välsignar dig. Det är verkligen an erfarenhet. Jag gillar hur en person säger det; ”Det är Gud svar till den som springer ett gatulopp”.

Vi tog oss till övervåningen och eldtunneln som de hade i det övre rummet *** kunde knappt tala. Jag kunde inte få honom att nyktra till tillräckligt för att ens kunna gå. Jag tyckte, ”detta kan bli intressant”. Vi kom till munnen/början av tunneln och tog ett steg in. *** ramlade rakt ner och dragarna (dragarna = de som drog undan eller tog emot folk som föll) var tvungna att dra hans kropp ut ur tunneln, för att frigöra platsen på golvet. Jag gick igenom resten av tunneln ensam, och till slut ändade jag upp på golvet bredvid ***. Efter ett tag, tittade jag på de två tunnlar de gjort i ordning, inte många av de som gick in i tunnlarna kom ur dem likadant som de gått in. De flesta bars ut.

Ett tag senare beslutade vi oss för att gå till nedervåningen för att pröva på en annan. *** och jag närmade oss de första. *** stod inte och jag hade honom draperad över mina skuldror. Kvinnan tog en blick och sa, ”detta är bara att be om det!!!!” Ett steg in och vi for båda två handlöst och hårt i golvet. Och om igen så fick de släpa ut *** medans jag kom snubblande efter.

Så jag tänkte då, jag vill göra en ensam. Så jag lämnade *** på golvet i bakdelen av möteslokalen och gick till den främre delen av rummet och den tunnel som fanns där. Jag tittade upp mot himlen och sa till Gud, ”gör vad som helst med mig, jag bryr mig inte”. Jag ger fullständigt tillbaka kontrollen till dig. Jag hade studerat alla manifestationerna hea veckan och tänkte; ”Jag är tuffare än det där”. Jag behöver inte det här. Jag är en biolog för himlens skull. Jag är en extremt analytisk person som behöver en förklaring för allting. Jag är väldigt reserverad och försiktig. Och vill lägga allting under ett mikroskop hela tiden.

Ja, när lördag kväll kom, beslutade jag mig för att sluta streta emot och ge Gud tillåtelse att göra vad än han ville. Så jag var redo och öppen för allting. Jag tog ett djupt andetag och började gå in i tunneln. *** var precis framför den. (Han är en beryktad drucken och kan få andra att explodera ganska kvickt) Jag förlorade min balans och snubblade, när jag gick igenom i en upprtt position. Jag kom ut i andra änden fortfarande stående.

Jag var ganska besviken. Jag tänkte ”oj är detta allt”??? Jag hörde Gud tyst säga, ”Nej det är inte detta. Jag har öst in i dig, men du märker inte av det ännu. Så stanna kvar. 5 minuter senare när jag gick gången ner tillbaka till den bakre delen av möteslokalen så passerade jag en person som gick med knarrande steg, och till min förvåning gjorde jag samma sak. Sedan kunde jag inte gå rakt. Och efter det verkade allting roligt och jag skrattade mycket.

Source: Message on New Wine Mailing List, July 29, 1998
2)
Tunnlar av eld skapades i ”Toronto välsignelse” möten. Enkelt uttryckt så bildar de kristna två parallella linjer som formar en tunnel som folk går igenom. Under tiden som du går igenom eldtunnel så lägger de som formar tunnels händerna på dig och välsignar dig. Under denna verksamhet så kommer de, som du kommer märka av, ge dig frid från den Helige Ande. Men det enda du kommer få är en gåva från en ockult andemakt. Ingenstans i Bibeln undervisas vi om att detta är det sätt genom vilket vi ska ge den Helige Ande. Ja minsann, Gud är den som gav oss den Helige Ande som säkerhet. Vi ger inte den Helige ande genom någonting!

19 Vad? Vet ni inte att era kroppar är tempel åt den Helige Andes, som är i er och som ni har fått av Gud, och ni är inte era egna. 1 Kor 6:19

Bibeln gör det klart att vi har fått den Helige Ande från Gud. Han är inget som vi kan vidare förmedla. Bibeln varnar oss för att lägga händerna på. Låt inte vem som helst lägga sina händer på dig. Ändå är detta något som händer i dessa tunnlar. Ofta uppmuntrar de dig att te emot det. Det är bara det att det du tar emot är absolut inte från Gud.

Du ser också att människor efter att de gått igenom dessa eldtunnlar blir druckna eller skrattar i anden. En del faller i anden. Dessa är alla icke bibliska uttryck, även så, när vi tittar in på Öserns religioner så finner vi samma manifestationer och resultat från kundalini anden. Denna kundalini styrka är vad vi ser i ”Lakelnd väckelsen” och givetvis också ”Toronto väckelsen”. När du inlåter dig med eld/kärleks tunnlar så öppnar du dig själv för demoniska influenser. Titta på dessa filmer av tunnlar och fråga dig själv, Är detta vad jag ser att Jesus och Hans apostlar gjorde?

Originalsidan följs av två inspelningar. Om inte de funkar finns det mängder av liknande på YouTube3)
Två rader av människor står emot varandra för att forma en tunnel. Alla andra passerar igenom i mitten för att få böner eller överföring av anden.

Från vad jag sett själv, första gången vi gjorde dem så var de ingenting och allting. Jag hade inga problem till att börja med, för det kändes ju bara som att be för folk, men det är faktiskt mer än så; eldtunnlar startade i Bethel med ett avsiktligt syfte, för att sprida ”överföring” . Det första att notera genom att hitta grunden i skriften, är att när termen Guds eld omnämns i Bibeln, så handlar det alltid om Guds dom. Så röd flagg nr 1! Kan vi se någonting som kommer ut ur dessa eldtunnlar som handlar om ett stort behov av erkännande av vårt behov av synd-omvändelse tillstånd.

Det finns ”hypersuggestability = hyper föreslå förmåga”: röd flagg nr 2! röd flagga efter att vi hade gjort eldtunneln ett par gånger började vissa människor manifestera sig på konstiga sätt. Andra människor förenade sig och verkade tänka att det här var det förväntade sättet att bete sig på, men andra ord att det var den fysisk sensationen och erfarenheten som de hade som vr hela vitsen med att gå igenom eldtunneln. Detta ökade bara i intensitet ju fler gånger det gjordes.

Röd flagg nr 3! Människor fick dessa vilda möten, fantastiska upplevelser, rördes av Gud et.c. i mötet, för att sedan gå tillbaka till sina vanliga syndfulla liv, depressiva, sjuka egna liv. Det gjorde intenting, för den sakens skull för att tillgodose frälsning, helande eller befrielse.

Dessutom, i vår nya kyrka, till vår besvikelse, så hade de en gäst talare som hade varit i Bethel, och denna man beslutade sig för att göra en eldtunnel. Han introducerade den genom att säga att i UK så kallar vi dem inte ”eldtunnlar längre”, de har fått det nya namnet ”bönetunnlar”, för att göra det mer välsmakande för folket, som är mer religiösa än de ser ut. Han sa faktiskt detta från plattformen.

Så här har vi en inte så genomtänkt agende för att förespråka något för folket, som ifrågasätter detta, genom att titulera dem som religiösa, vilket är en negativ beteckning – Varför? Om allt av detta är av Gud och tilldelat på Gudomlig väg, i vårt församlingsmöte; Var är då problemet?

Sanningen är att de som leder detta, känner en kontroll i sin ande och driver igenom det i alla fall. I detta fall, denna förkunnare av eldtunnlar (låt oss vara ärliga med det; Du är bara en evangeliets förkunnare som predikar Jesus, om det är det du undervisar och lär ut) instruerade de andra ledarna i rummet att komma och forma två rader för tunneln. De fick inte möjligheten attt avstå, det är manipulation!!!

Om de hade haft invändningar eller känt efter i sina egna andar, så skulle de inte deltagit i det. För att undvika att undergräva den som ledde mötet, väldigt offentligt. Så givetvis när ledarna i rummet väl gör det, så känner ju de resterande att de kan inte undergräva det, urskuldad då mina ledare medverkar, som jag älskar och litar på. De ser ju inte ut att ha några problem med det, så jag hakar på jag med, Det är en fälla!
Så manipulation och fångenskap är de nycklar andliga spelare sätter i bruk, istället för frihet och liv.


https://rooftopsandrafters.wordpress.com/fire-tunnels/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar