tisdag 18 april 2017

Begär ett profetiskt ord, för en donation av $35.?????

För ett tag sedan fick jag detta på min FB sida, och jag ställer mig frågan; Vad är det för skillnad på detta och spådom hos en spåkärring? Och svaret blir; Jag skan inte se någon skillnad alls. Idag behöver vi verkligen vara vakna över det vi ser och får oss tilldelat, och pröva allting. Detta är inte hur profetisk tjänst i Herrens regi fungerar.
Låt dig inte förvillas eller bedragas. satan går kring som ett rytande lejon och försöker uppsluka vem han än kan hitta på.
Vi lever i en tid då många kommer bli bedragna, och vi måste se till att det inte bir vi själva.

Begär ett profetiskt ord!


Mottag ett detaljerat och exakt profetiskt ord från ett prövat profetiskt team, som har gett tusentals av protetiska ord till människor över hela världen, inklusive en president, presidentkandidater, senatorer, en premiärminister, författare, pastorer, olika ledare i olika tjänster, atleter, och tv personligheter.


Prästämbets inspelningar kommer som en lyssningsbar fil i WMA format via email. Eftersom vi vet att människor ofta frågar specifika frågor, så avråder vi från detta, eftersom den profetiska tjänsten är renare när tidigare kännedom saknas.

Varje profetiskt ord är 8-10 minuter långt. Du kommer bli förvånad över hur exakt ordet stämmer för ditt liv. Ditt tjänstemöte kommer bli livsförvandlande och kommer förändra ditt liv! Alla profetiska ord skickas till dig via email i ett elektroniskt format via en länk som emailas till dig. Om du vill ha en cd kopia skickad till dig, lägg enkelt till $7.00 (för USA adresser) till din donation.

Om du inte fått ditt profetiska ord inom en rimlig tid (14 dagar) kontakta oss, eftersom det då kan ha gått till din spam folder/skräppost och vi kan skicka det igen. Normalt tar det mellan 3-14 dagar, beroende på ditt schema.
Gud välsigna dig.

1Samuel 9:7-12 Då sa Saul till sin tjänare, men om vi år, vad ska vi ha med oss till mannen? Brädet i våra säckar är slut, och det finns ingen gåva till Gudsmannen. Vad har vi? Tjänaren svarade, jag har här en kvarts sekel silver. Jag ska ge det ill Gudsmannen, så han berättar vår väg. Förut i Israel, när en man gick för att fråga Gud sa han, Kom låt oss gå till siaren, för han som nu kallas profet, kallades förr för siare.

Profetisk tjänst eller drömtydning för minst $35 donation. Du kan donera via Paypal inunder eller om du är i ett land som inte tillåter donationer till icke profiterande organisationer, så kan du klicka på denna länk. (this link) och inkludera vad det är för, i texten ihop med transaktionen.


Snälla skriv om du är man eller kvinna, eftersom namn kan vara både och i vissa fall.

Donationer för det profetiska?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar