onsdag 17 maj 2017

En brokig skara av demoniska hånare

Falska lärare – Roy Fields, Todd Bentley, Rodney Howard Browne, John Arnott, Kenneth Copeland, Oral Roberts, John Wimber, Benny Hinn, Bill Johnson, och Rick Joyner

En brokig skara av demoniska hånare


"Men onda män och förförare kommer att gå vidare till värre, bedraga och bli bedragna" (2 Timoteus 3:13. Allt vanvett slutar med en avslutnings fas där allt sunt förnuft överges, för att människor helt och hållet ges över sina lustar. Så vi vet att vi närmar oss de onda männen och förförandena när de skrattar som djävlar och kallar det för Guds dyrkan.

David Buckman, från Australien, skickade oss en kort video (inte längre tillgänglig) av Roy Fields på scenen framför en församling i Lakeland, Florida.
Sjungandes, med hår långt ner på skuldrorna, en ogudaktig och skamlig sak för en man inför Gud i sig 1 Kor 11:14 han lutade sig framåt över läspulpeten och började skratta ett smutsigt oregelbundet skratt med en demonisk bister uppsyn.

Enligt folk som Todd Bentley, är det här skrattet Rodney Howard Browne, John och Carol Arnott, Kenneth och Gloria Copeland, Oral Roberts, John Wimber, Benny Hinn, Bill Johnson, Rick Joyner och deras många förkunnande följeslagare är skrattet, "påverkat av Guds Helige Ande.


Denna föreställning har inget som helst att göra med Gud. Den här djärva, dumma, fula, detta försök att få gillande och applåder, exhibitionistiska, ogudaktiga, laglösa, flagranta, skrämmande, hånande, demoniska beteenden och ande är en stor utmaning för Herren Jesus Kristus, speciellt så när det begås i hans namn.

Nedvärderar Hans publik för att de är så naiva, såna fördömda dårar, Roy Fields faller långsamt bakåt på lite scenutrustning och vidare till scengolvet. Några medlemmar av hans "tjänstemans" besättning rusa över för att hjälpa honom. Fields ligger där, under en förtrollning eller låtsas vara "full i anden". Musiker fortsätter att spela sin musik till stöd för prestationen.

Publiken är underhållen. Vissa står upp, ler, skrattar, klappar och lyfter och vinkar i en tillbedjans ställning. Vissa dansar och kallar det "dansa i Anden". "Gud besöker oss! De tänker och utropar är vi inte välsignade!


"Men Anden säger uttryckligen att i de sista tiderna kommer vissa att avvika från tron och ta hålla sig till förförande andar och lärdomar av demoner" 1 Tim 4: 1.

Vet dessa människor vem som manifesterar sig och vem de dyrkar? De flesta gör det inte, även om vissa vet att de tillbeder Satan, inte Gud. Det finns hånare som dyrkar djävulen och vet det, men låtsas att de dyrkar de kristnas Gud, Herren Jesus Kristus. Och de gör en förnöjsam sport av de dumma bortkollrade och lurade som kallar sig helgon, men som slarvigt lägger sig för deras konster som svin inför slakt.


Var det inte sådana onda och avskyvärda avgudadyrkare, de som Moses beordrade sina levitiska bröder att döda och inte spara 2 Mos 32? Dessa avgudadyrkare var också i tillbedjan, bekände, låtsas och förmodade att de tillbad Gud, som inte många veckor tidigare lett dem ur egyptiskt slaveri med en mäktig hand och stora tecken och under.

I hans namn tillbad de den gyllene kalv som Aaron hade utformat åt dem på deras begäran. Så vad är skillnaden mellan dem och Fields 'flock? Field och hans hjord har aldrig hört eller känt Herren. Field och de andra ledarna idag är inte Aaron som av misstag ledde folket. Dessa ledare är ogudaktiga charlataner, demonbesatta underhållare, de kittlar öron, de dyrkar mammon och berömmelse, de lurar och våldtar publiken och de lura själar till att älska att ha det på detta vis.


"För det kommer en tid när de inte längre uthärdar sunda doktriner, utan de kommer att leta upp lärare åt sig själva enligt sina egna lustar som kittlar deras öron. Och de kommer att vända sina öron från sanningen och vända sig till myter " 2 Tim 4: 3-4 .

Den tiden har kommit. Hur depraverat har Amerika blivit! Hur degenererat! Hur förorenat! Hur bedraget! (gäller Sverige med, översättarens anmärkning) Och när vi ställer oss upp emot detta förvånande fördärv, dömer folk ut oss för att vara dömande! De tror, följer och hänger sig indignerat försvarar de svinherdarna, som matar dem galen andlig sörja och slaktar dem sedan för deras bacon. Så sorgligt! Hur tragiskt!

Alla som följer och festar med såna män är inte Herrens får. Jesus säger så:

"Och när han tar fram sina egna får, går han framför dem, och fåren följer honom. Ty de känner hans röst. Och de kommer inte följa en främling, men fly från honom, ty de känner inte främlingens röst " Joh 10: 4-5.

Alla ni festare som läser detta, ta varning, se upp; Akta dig, din förstörelse är över dig och du kommer inte kunna fly. Om det händer att Gud har rört dig och du kan höra vår röst, springa för era liv. Vänta inte; Tveka inte, inte en stund. Lämna allt bakom:

Matt 24: 15-18
När ni nu får se förödelsens styggelse, om vilken är talat genom profeten Daniel, stå på helig plats – den som läser detta, han ge akt därpå -
då må de som är i Judeen fly bort till bergen,
och den som är på taket må inte stiga ner för att hämta, vad som finns i hans hus,
och den som är på marken må inte vända tillbaka för att hämta sin mantel.

Du har inte kommit till vår sida av misstag. Se det som en högtidlig varning från Gud. Förakta och du förgås med de andra som föraktar. Många har redan gjort det. När det gäller dem som kritiserar eller fördömer dessa exhibitionist-skurkar, tro inte det automatiskt betyder att du har rätt med Gud. David Buckman, som sände oss den här videon, försökte fördöma oss som de som har blivit döpta i Kristi Ande och undervisar den sanna meningen med pingsten, som om den heliga händelsen har något att göra med Fields och bekantskaper, hånar David.

Buckman hade sin egen förvirrande och självrättfärdiga agenda som han inte tänkte avstå när han konfronterades med sanningen, men slogs mot oss som om hans felaktiga doktrin var hans liv, vilket det var. Till slut sa vi till honom:


"Vi ser mycket liten skillnad mellan dig och Roy Fields. Medan hans galenskap och demonisk besittning är emotionell och exhibitionistisk har du en utbildning och doktrinär. För dig att skicka oss en sån video av honom, som om vi stöder sådan ondska, bevisar bara din okunnighet om vad vi har skrivit dig och följaktligen förakt för oss. Gå din väg, onda man. "

Så som du kan se handlar det inte om huruvida du stöder sådant fel eller fördömer det, men om du tror och följer Herren. För att göra det måste du höra sanningen. Och nu har du gjort det.

Victor Hafichuk och Paul Cohen
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar