lördag 3 juni 2017

Todd White´s troslära och häxor som förenar sig i bön efter honom, med handpåläggning

Ifall någon fortfarande har svårt att se igenom Todd White, så kommer lite mer översatt här.

Jag ska inte översätta allting, och inte är jag 100% säker på vem denna person som kallar sig apostel är heller. De som använder dessa titlar brukar tillhöra de nya evangeliska karismatiska kristna. Och hon använder ett lite otrevligt sätt när hon talar på vissa ställen. Men det förbiser jag, då det är White´s egna ord som fångar mitt intresse.

Och om igen förlåt för mer om Todd White. Men då jag vet att det finns en del, kanske inte i denna grupp, som fortfarande inte ser igeonom honom, och tycker han verkar ok, så kan jag inte motstå detta, som jag såg delat i en annan grupp.

0.56 in Jesus han levde och vandrade omkring som en man. Han levde inte som Gud på jorden. Så Jesus blev född av jungfrun Maria, Han föddes som en man, inte som Gud. Han är Guds son, men han behövde göra vad Han gjorde som en man, för att jag skulle kunna få det rätt ställt med Gud.

Han är född som en man, Han är inte född som Gud, och Han levde inte som Gud på jorden. Johannes samtyckte, Jesus döptes i Jordan floden, och när Han gick ner i den floden, så kom Han tillbaka upp. Det sägs att himlen var öppen för Honom, lagligt, för Han följde, och lydde lagen.

En av sakerna med lagen och välsignelserna med lydnaden är, att om du lyder lagen och rättfärdighet ges åt dig, så kommer jag öppna himlen och orsaka att det regnar. Så den dagen öppnades himlen, men bara för Jesus, och de som Jesus utnämnde.

3.06 Så realiteten av detta är att Jesus Kristus betalade priset för oss så vi blev rättfärdiggjorda med Gud. Jesus gick till helvetet, jag tror Han gick till Hades. Han nedsteg till jordens djup i tre dagar för att betala för jordens och människosläktets synd.

https://www.youtube.com/watch?v=BFLCLX3JqgI&t=115s


Jag får erkänna att jag har ledsnat för länge sedan när det gäller Todd White. Men vad gör man när man snubblar över tokerierna. Vid det här laget har jag sett så mycket, och ändå har jag lyckats missa detta, tills en lång video delades igår, i en annan grupp.
Jag får erkänna att jag får mer och mer svårt att förstå de som inte tar avstånd från honom, utan ger honom ett fripass.
ca 1.27,59 - 1.28,58 in alltså nästan en och en halv timme in. kommer detta:
Han svamlar en hel del innan, och jag börjar lite tidigare, sedan kommer, dock inte helt ordagrant; Många kristna går på tå runt häxor, eller tar stora omvägar, det gör inte jag De reagerar så för de är rädda, och ja, det finns en mörkrets makt. Jag säger jag är kristen är du rädd för att krama mig, kom hit så får jag krama dig. Jag älskar folk och om jag träffar på någon så är ingen annorlunda än någon annan. De har bara fått sina tros system lite granna skruvade.
Sedan mer ordagrant; Ibland är jag bland häxor och sånt. De har blivit markerade, nedtryckta och har sökt sig till ett annat tros tyckande, tros system. Deras makt resurser är vädigt begränsade, och de kunde ha haft allt detta. Men för att de blev nedtryckta och utknuffade valde de en annan väg, Men Jesus är den vägen. Du måste vara kraft- styrkan av kärlek till dem, så de kan komma in i riket. Så de inte blir rädda för att komma in.
Så jag sa till dem, denna flickan här, du sötnos, hon var deras ledare, du har nåt som pågår rätt här, (pekar på pannan) rakt i ditt huvud.
- Jag sa; det är inte så bra, det är något dåligt. Jag sa, vad pågår?
- Jag har en tumör i hypofysen, sa hon.
- Så jag sa; Jag säger du låter mig be för dig. Jag säger att Jesus krossar deta precis nu. Jag säger du låter mig be.
- Hon sa, varsågod gör det du. (engelskan go rght ahead = gå rätt på det)
- Jag sa ok.
Jag la min hand på hennes panna, och så vände jag mig till de andra flickorna och sa, lägg era händer på henne. Jag sa:
- I Jesu namn, pekade på de andra och
- de sa I Jesus namn,
- Jag befaller denna tumör att gå
- Jag befaller denna tumör att gå, repeterar de
- För att Gud älskar dig
- För att Gud älskar dig, repeterar de efter.
Nu är hennes panna i eld, Det rör upp teologin. För de är häxor som ber för sin häxsyster i Jesu namn.
Det sista var det som verkligen drog mina öron till sig. Han får häxor att hjälpa till att be, ingen omvändelse, utan de befaller i Jesus namn, precis som han gör.
Så tar vi då Jesu egna ord, när han blir anklagad för att vara sänd av djävulen. Ni vet det om att ett hus som har kommit i strid med sig självt inte kan bestå.
Satan själv har alltså kommit i strid med sig själv här. En icke omvänd, som inte själv har renats i Jesus blod kan be och befalla i Jesu namn????
Jag får erkänna att jag tycker det är grovt att han ens säger det ut inför alla. Och det blir i sanning inte bättre att de i rummet visslar och ropar Halleluja åt den smörjan.


https://www.youtube.com/watch?v=94Vjs2qZIn4&t=4487s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar