torsdag 5 oktober 2017

Var Kenneth Hagin besatt eller inte?

Var Kenneth Hagin besatt av en demon, eller är detta verkligen den karismatiska kyrkan?
Kenneth Hagin dog 19 september 2003. Var hans själ befinner sig är vem som helsts gissning. Vänligen se så mycket av den här videon som du kan klara av att ta upp som visar en typisk "kyrka-gudstjänst” på Hagins hus i Rhema-kyrkan.
Vid 8.00 markeringen börjar han faktiskt tala i fullständiga meningar, men när han inte gör någonting mer än att lögn och kätteri kommer ut ur hans mun.
"Nu säger Anden uttryckligen, att i de senare tiderna kommer vissa att avvika från tron och lyssna till förföriska andar och djävulens lärdomar." 1 Timoteus 4: 1 (KJV)
Nästan alla karismatiker berättar att pastor Kenneth Hagin var en "god predikant" och att "smörjelsen" var över honom och hans tjänst. Han anses av många vara en fader till "Trosordet" och "Positiv Bekännelse" -rörelser, annars känt som "nämn det och kräv det". Bibel troende hävdar däremot att han var en demon-besatt karismatisk predikant som predikade ett falskt evangelium och som skinnade sin flock.
Titta på den här Gudstjänsten som har "heligt skratt", och säg mig om det kommer från Gud eller djävulen?

AUDIO
Kenneth Hagin uppvisar demonisk besatthet när han försöker prata från nu ”Slutet börjar” på Vimeo.
Ännu mer störande, är att när Hagin vandrar bland sin flock, är han skuggad av 3 eller 4 livvakter. Vilket syfte de tjänar är mer än jag begriper. Igenom hela videon, kommer demoniskt kacklande och isande skratt ut från från människor som sitter i sätena. Bibelmängden han använder för att bekräfta sannheten i sitt budskap? Noll. Hans hela tjänst ser ut som om den kunde ha kommit från Wes Cravens sinne.
"Spring!" Carter Conlon Time square kyrkan i New York City:
Efter att ha lyssnat på den demoniska vokala väderspänningen/uppblåstheten av vad Kenneth Hagin kallar predika, rena ditt sinne och själen med de rörande orden som predikas av Carter Conlon vid Times Square Church i New York City, den första söndagen efter den 9/11.
VIDEO
Vare sig du är antingen i Kenneth Hagins kyrka eller någon annan kyrka som utövar sin tillbedjan på detta sätt måste du först springa så fort och du kan från det och sedan omvända dig från den här hemska falska läran. Den enda "smörjelsen" som Kenneth Hagin hade var hans faders smörjelse, djävulen.
"Ingen får lura dig på något sätt, för den dagen kommer inte att komma, utan att det först kommer ett avfall, och sedan ska syndens man uppenbaras, den laglöse" 2 Tess 2: 3
Sorgligt nog är, falska läror och falsk undervisning som det du ser här, så lever den idag i hjärtat av den moderna karismatiska rörelsen. Det är inte bibliskt, det är inte från den Helige Ande och det är en del av ändtidens profetia om det stora avfallet som profeteras i Bibeln.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar