onsdag 4 oktober 2017

Den inte heliga elden som utnämns som den sanna Helige Andes eld

Den inte heliga "Helige Ande´s Eld" av TODD WHITE & NAR
Tony Baugh
Bibeln är tydlig i de sista dagarna, strax innan Jesus återvänder, kommer det att finnas falska profeter, som kommer att bedra/förföra människor genom falska tecken och ljugande underverk. Det finns inget större nutida bevis på detta än NAR (Nya Apostoliska Reformationen). Grundplatsen för NAR är Bethel Church i Redding, Kalifornien, till vilken Todd White är starkt anknuten, han talar vid deras konferenser och är mycket nära vän med chefen för Bethel Church, pastor Bill Johnson (foto nedan), vars " Skolan för det övernaturliga ", erbjuder kurser om att göra exakt vad Todd White gör, och även "undervisar” människor i att bli ordinerad till ”profeter och apostlar" (om du är villig att betala deras dyra undervisning), som Bill Johnson själv "adlar" vid examen, när bibeln är tydlig att det bara är den Helige Ande som själv distribuerar dessa gåvor som han finner lämpligt.


Deras agenda är att inviga ungdom genom känslor av repetitiv hypnotisk "dyrkan" -musik, som sedan dess har fördjupats i "Jesus Kultur Rörelsen", en snabbt stigande ungdomsrörelse som sprider NAR-agendan som ett eldhav över hela världen. Få barnen "hög" på musiken och berätta för dem att det är den Helige Andes rörelse, och sedan sedan sätter de in dödsstöten. De får de unga att gå i rader genom "eldtunnlar" medans de passerar, lägger händerna på dem och vidarebefordrar Kundalini Ormanden på dem ... där de ofta faller ner, rycker, krampar, ofta som om de brinner i plågor, ALLT i namnet " JESUS; och kallar det" HELIGE ANDE´S ELD ", skriker kommandon till den Helige Anden" MER! MER! MER HERRE !!! ... DUBBLA DET !! DUBBLA DET !! ", etc.


Detta är just vad Todd White alltid gör, "kallar ner eld" i namnet "Jesus". Det som vi också är exakt vad vi är varnade för kommer att vara ett av djävulens stora bedrägerier ... att nedkalla eld från himlen ... aka; falska tecken och ljugande underverk (Uppenbarelseboken 13:13), som Jesus själv sade skulle vara en bedrägeri så kraftfull att om det var möjligt skulle de bedra de utvalda.


I Bethels egen älskade bok, bästsäljande bok, "Heaven Physics", såld i sin egen campus bokhandel, precis vid sidan av en mängd Jesus Culture CDs och en mängd NAR författare, säger böckerna. New Age "stal" alla sina mystiska tekniker från kristendomen och att de tänker "stjäla dem tillbaka".
En av Bethels egna "profeter" utbildade av sin "övernaturliga skola" profeterade omedvetet till en verklig övningshäxa och berättade för henne "Gud är nöjd med dig! Fortsätt göra vad du gör!"


I Betels egen älskade bästsäljande bok, bästsäljande, "Heaven Physics", såld i deras egen campus bokhandel, precis vid sidan av en mängd Jesus Kultur CDs och en mängd NAR författare, säger böckerna. New Age "stal" alla sina mystiska tekniker från kristendomen och att de tänker "stjäla dem tillbaka".
En av Bethels egna "profeter" utbildad av deras "övernaturliga skola" profeterade omedvetet till en riktig häxa och berättade för henne "Gud är nöjd med dig! Fortsätt göra vad du gör!"
Det finns flera videor och foton som visar Bethel-studenter på campusfältet, som tar klasser i "Grav Blötläggning / Sugning, liksom Johnsons (Bill & Hustru Benny) som reser till gravplatser för att" blötlägga sig i "eller" suga "smörjningen från döda troshelare själva, (som William Branham, NARs gudfader, som de dyrkar som en gud, som har flera, lätt verifierbara, misslyckade, falska profetior). En handling som Guds Ord kallar "Necromancy" (kontakta döda) och fördömer det som en avskyvärd handling inför Gud.
Ett annat fantastiskt faktum är att Todd White fick sin Kundalini "smörjelse" från Benny Hinn själv (foto nedan). När Hinn tog hand om Todd White, föll Todd tillbaka, och Hinn berättade upprepade gånger och glatt för honom att han skulle " bli en del av" en stor ungdomsrörelse ". Detta kan verifieras på video.
Vad kristna kan ha svåra att tro på är att Satan själv kan hela i namnet "Jesus", men "det är en annan Jesus". Johanna Michaelsen bverifierar detta i sin bok och video, hennes vittnesmål "ondskans vackra sida = the beautiful side of evil", rekommenderas starkt. Det var katalysatorn som levererade författare / talare Warren B. Smith ut från New Age. Båda är tidiga pionjärerna att exponera New Age Mystiken som krupti in i modern kristendom, i stor utsträckning och tyvärr omemärkligt.
Som en före detta New Age´are själv, kan jag intyga att Synska, Yogi´s, Reiki Mästare och häxor använder exakt samma teknik som NAR, genom att utnyttja det demoniska rikets orena andar, som levererar mycket personlig, intim information om de individer som de närmar sig för att tala med. Detta tillvägagångssätt är en typ av som en osynlig telefonlinje direkt till de demoniska andarna som visar vilka sjukdomar eller besvär de kan ha. De använder sig också av smicker, genom att säga till dem hur "fantastiska" de är och hur mycket "Jesus älskar dem". Detta imponerar omedelbart på mottagaren, som de sedan frågar om de kan få lägga händerna på och hela dem genom kraften i "den Helige Ande", samtidigt som man gör det i namnet av "Jesus….en annan Jesus, dvs ... Satan”. De känner vanligtvis "värme eller elekricitet", som de säger till att mottagaren är "den Helige Andens eld" och att de precis just nu "kände kraften eller till och med fick den Helige Anden" . Inte ett ord om synd, ånger eller till och med evangeliet.
Jesus Kristus sade i slutet av tiden, ska många falska profeter komma, vargar i fårakläder, och att vi skulle känna igen dem på deras frukter. Och det största beviset på dessa lögner är att det alltid är "Ett annat evangelium" som predikas, som är i total avsaknad av de vitala budskapet som räddar själar, det som Jesus Kristus själv predikade. ånger från synd, helighet, dom, helvete, Gudsfruktan. Jämför det med NAR´s "Helige Ande", som handlar om en besatthet av helande genom "tecken och underverk", de förför människor genom känslor av musik och smickret att berätta för folk hur " fantastiskt är de "eller hur mycket" Jesus älskar dem ", utan övertygelse om synd eller ånger eller en nedbruten ande inför en helig Gud, även om Jesus själv berättade att den Helige Andes tjänst är att berätta sanningen och övertyg om synd, rättfärdighet och dom "... alla meddelanden som Todd White och NARs" Må bra Evangelium "är helt i frånvaro av.
En falsk profet känns inte alltid igen så mycket på vad de predikar, som på det som de INTE predikar. Vad Bibeln kallar "Ett annat evangelium", en annan ande. "" En annan Jesus ", som Guds ord säger klart," Låt dem vara förbannade ".
Med andra ord finns det "Ett annat evangelium", en annan ande "och en annan" JESUS ", som Jesus själv varnade för tydligt och som exakt beskriver den "Jesus" som främjas av Todd White och resten av NAR ...
"Många kommer att säga till mig på den dagen, Herre, Herre, har vi inte profeterat i ditt namn? Och i mitt namn kastat ut demoner? Då han ska svara; Jag känner dig inte: Gå bort ifrån mig, du som jobbar i ondska. " ~ Matteus 7: 22-23.
... de mest skrämmande orden i hela universum.
"Ty det kommer att uppstå falska Kristusar och falska profeter, och de skall visa stora tecken och underverk, som, om det är möjligt, kommer att lura de utvalda." ~ (Jesus Kristus) Matteus 24:24

Bilderna får man klicka på länken för att se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar