måndag 4 december 2017

Steven Furtick tal till de som går emot felaktiga doktriner

Hej hatare

Jag hatar att behöva säga dig detta, men dina dagar är över. Du förstår, vi har fått nog med hur du slänger skam och skuldbelägger, alla som inte säger vad du säger, eller ser vad du ser, läser vad du läser, tänker vad du tänker, gör det som du gör, eller gör det du gör på samma sätt som du gör det.

Men det handlar inte om dig. Vi är dödströtta på ert genomträngande, allmänna bruk med att försöka få till en strid, där ni gömmer ljuset, och ska peka på varenda liten pixel av Guds briljanta bild, där ni ser bara er sida, och bara svart och vitt.

Ni är så livrädda för olikheter och skakar era knutna händer i ansiktet på förändring

Jag hör att ni hatar på vissa för de är inte djupa nog. Men det för mig att undra om djupet är mer ett sätt att mäta kärleken, än att människor söker Gud med varje liten idiotisk synkroniserad åsikt, du har.

Du är full av åsikter, men du är låg på anden. För anden är kärlek, anden är frid, anden är vänlighet. Och den enda sorts ord ni någonsin talar bringar död till lyssnaren, och lämnar efter sig, svaghet.

Du ser ut som ett litet barn. Du drar linjer i sanden. Du talar om hur du försvarar sanningen och hur du står upp för densamma. Men för allt ditt hatande, ditt dogmatiserande, och mönstrande, finns ingen förändring.

Fall till reträtt, det är en ny dag. För vi letar inte efter godkännande från dig, som aldrig visar respekt och aldrig ger upp en chans att klaga.

Tänker du kritisera eller skapa? Ska du slösa din tid med att kasta sten och bryta ben, nedvärdera alla som du anser är emot dig?

Eller ska du byta ut ditt hat, byta ut smärtan av densamma, och omfamna ett nytt sätt att bemöta och omfamna världen?

Heder och tider har kommit och ett nytt ljus har sprungit upp som kan lugna ner cynikernas tungor och tränga rakt in i hjärtat på skeptikerna. Denna gen
eration väntar på att återställa hoppet till nationen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar