söndag 4 februari 2018

HILLSONG UNDVIK DEM

Hillsong London – Sataniskt sanktionerad Påsk Gudstjänst

19 April 2016 Lance Goodall
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja med det här ... men det här är det värsta av det värsta.
Hillsong London slog helt nyligen sin produktion av Hillsong Julbudskap 2015 vid Wembley Stadium där vi hade en Vegas-stilversion av Stilla Natt.
Efter att ha dragit ner bilder från youtube och andra svaga svar tror jag inte att det fanns ett enda förtydligande eller ursäkt, om orsakerna till denna produktion.
Hillsong London har nu korsat en annan gräns, allt i underhållningens namn, något som inte ens apostlarna i Nya Testamentet kunde ha förutsagt ... Satan har förhärligats vid deras påskservice!
Naturligtvis är påsken i sin traditionella mening en hednisk festival. Kyrkan bör anpassa sitt firande till den judiska påsken. Men detta har medfört profetians fullbordande, att Satan skulle sitta i Guds tempel.
För det första finns det inget missförstånd om att vi är i de sista dagarna, och avfallen sker i svindlande fart. Följande video är bara ett kort fragment från en riktig satanist kyrka. (Tack och lov går den på ett par minuter - men VARNING den är fortfarande mycket störande.

VIDEO 2 minuter från en Satanist kyrka

SATANIST KYRKA

Om du tittade på ovanstående video kommer du att märka att de bespottade Herren Jesus och hans kors.

Men följande video är inspelad på Hillsong London under deras påskgudstjänst, användningen av drama, musik och koreografi har fört kyrkan bokstavligt talat till helvetets grindar. Du kan bokstavligen känna av förtrycket i Hillsong´s möten. Det är som om du har landat i en druid´s håla eller mitt i en grupp av häxor.


HILLSONG HÅNAR KORSET och FÖRHÄRLIGAR DJÄVULEN!

Vi har blivit avtrubbade av våra moderna medier, den urskiljningen är helt borta från kristna. Denna blinda lydnad mot kyrkliga ledare är totalt obegriplig. Adam Cherrington har exponerat detta, men jag vill uppmärksamma dig på detta avfall så mycket jag kan.

Även om det för den oskyldiga åskådaren kan tyckas som ett modernt spel för att illustrera korset och all den fasan som Kristus gick igenom. Men ännu en gång spelar Hillsong sitt Illuminati-kort, och flera dolda subliminala meddelanden kastas upp på storskärmen.

Vid 17 minuter in i videoklippet ser du en stor röd pyramid med det allseende ögat på stenen som blinkar vid hög frekvens, som då täcker bilden av Kristi öga.
Detta visar att den här händelsen handlade om det ockulta.

Ca 20 minuter in ser du ett kalejdoskop-mönster som virvlar runt, vilket sedan förvandlas till bilder av horniga varelser, Baphomet, en uggla, en fladdermus-lik varelse med horn som varelse, och vid ett tillfälle glödande röda demonögon.
Och när dessa bildkollage går från den ena till den andra sjunger kören på scenen "Lova Herrens, vår Guds namn". Medans kören sjunger den här sången spelas allt detta ut i bakgrunden, och en vit ziggurat-struktur visades med en pyramid och en hörnsten?
ziggurat- i det gamla Mesopotamien) ett rektangulärt stegt torn, som ibland överträffades av ett tempel. Ziggurater bekräftas först i slutet av 3: e millennium bc och antog troligen den bibliska berättelsen om Babeltornet (11: 1-9).VARNING – STÖRANDE BILDER
VIDEO 35 min
Lite kort om denna video, han börjar nästan gråta, och har svårt att komma fram med oren i början, för detta är hans församling, han som varnar. Längre fram när han nämner namnet som ligger längre upp i texten, så säger han att han är ledsen att han tyckt honom vara för hård, men ber honom lägga ut varningen på sin sida, då den mannen når fler än han själv gör, och han säger att han behöver ta bort vissa saker som han skrivit i sin bok. Denna varning är extremt smärtsam för honom.
Videor 2 stycken följer
1. på 27 min en annan version av Hillsong eventet 27 mars 2016
2. 3 min för den som vill se lite av det som pågår, och få sig en övergripande bild av det hela, men inte vill se igenom den lång som varvas med prat.Vi pratar inte längre om pengarna eller deras musik, utan deras förening med djävulen.
Om du är en del av den här kyrkan måste du lämna NU, som om platsen var i brand eller en bomb hade gått av.
GÅ UT! …NU…
https://coercioncode.com/2016/04/19/hillsong-london-satanic-sanctioned-easter-service/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar