lördag 28 oktober 2017

EU och ANTIKRIST

Den Europeiska scenen är förberedd för Antikrist
12 Juni 2016 James Jakob Prasch
Europa håller på att förberedas för en kontinental regering under en ledare: Antikrist.
Den andra viktigaste profetiska utvecklingen under det senaste århundradet - efter Israels återfödelse - var skapandet av Europeiska unionen, som på många sätt redan driver sina 28 nationella stater som ett land.
Kontinenten är i kaos. Europeiska unionens nationer - 28 länder från England till Baltikum - står inför ett inflöde av invandrare som inte setts sedan slutet av andra världskriget. Hundratals filmades när de attackerade ungerska gränsvakter medans man skrek "allahu akbar" vilket är arabiska för "gud är stor".


Jag skriver "gud" med små bokstäver "g". För den viktigaste punkten för dem som tittar på den andliga dimensionen av denna invasion är att vi inte alla tillber samma gud. Vi specificerar detta i vår bok ”Cults and Isms: True or False = kulter eller ismer: sant eller falskt? som är utgett av detta ämbete. Vi skulle vilja se en kopia på varje troendes bokhylla, som ett sätt att snabbt skilja skillnaden mellan sann och falsk tro.
De flesta av de nuvarande invandrarna är islamiska, varav upp till 90 procent är män i åldrarna 25-35 år. Så kommer de främst till Europa för att arbeta, när Europa redan har i genomsnitt elva procent av arbetsföra fast i arbetslöshet? Vidare finns över 20 procent arbetslöshet hos personer under 25 i hela EU. Om invandrare verkligen attackerades av terrorister, skulle de inte vilja stanna och försvara sina fruar och barn? När Hitler hotade att invadera England stannade männen var och förberedde sig på, och var redo att försvara varenda tum av brittisk mark, de sprang inte bort.


Koppla ihop denna oönskade tillströmning med stora finansiella och politiska problem och du har anledningar till att vidta drastiska åtgärder - och införandet av en ledande figur som kan leda kontinenten ut ur krisen. Han kommer emellertid inte att vara islamisk, trots att dessa falska profetiska tolkningarna sprids av de som missförstår Daniels bok.
I den här artikeln beskrivs det kaos som fyller Europeiska unionen, skrivet med ett öga på profetian.
Det ser ut som en historia om ve och är verkligen inte goda nyheter, de riktiga goda nyheterna är emellertid att när vi ser dessa saker hända, ändtidens kaos, ska vi titta upp, för vår förlossning är nära!


När världen slungas huvudlöst in i den ultimata krisen, så måste man förstå att allt detta förutspåtts och det är en indikation på att vår Herre Jesus Kristus snart kommer tillbaka. Så uppmuntras! Den rätta förståelsen av profetiska event leder oss till slutsatsen som en kär gammal vän en gång sa; ”Alan och Pat, alla dessa saker betyder att sår Herre snart kommer tillbaka för att regera från Jerusalem” Så vi borde anta henne attityd och be: "Maranatha, kom snabbt Herre Jesus."
Så låt oss titta på EU, framtida bas av Syndens Man. Enligt det London-baserade TV-nyhetsnätet Sky News, förväntar sig Tyskland ensam en miljon flyktingar i år. Saudiarabien, våra påstådda "allierade", kommer till undsättning. Trots att man vägrar att ta emot enskilda flyktingar eller asylsökande själva erbjuder man sig att bygga 200 moskéer för att deras andra religionsmän nu översvämmar Tyskland!


Moskéer i väst har tidigare varit baser för extremistisk predikan och spridning av deras vilda ideologi. När jag skriver detta har Saudiarabien just dömt en 74-årig engelsk farfar till 350 piskrapp för hembränning i en nation som förbjuder alkohol (förutom när förmögna Saudier anländer till London och beställer whisky och ”call girls =prostituerade”, förstås ).
Saudiarabien tillåter inga judar att beträda deras territorium, de förbjuder alla kristna tjänster och Biblar, men får dock lov att finansiera moskéer runt om i världen, inklusive över hela USA och Storbritannien, många av dem massiva, överdådiga strukturer, som höjer sig över Englands antika kyrktorn, vilket ger dem en bra utgångspunkt för att ringa in till bön.


På en ö utanför Englands sydkust finns en baptistkyrka där jag har talat. Runt hörnet är Chapel Street. Men det pittoreska gamla kapellet som gav gatan sitt namn är nu en moské. Våra nationer förvandlas inför våra ögon med blixtens hastighet.
Det här är från Sky News-rapporten: "I en skrivelse till partimedlemmar sade Tysklands vice kansler, Sigmar Gabriel, att andra EU-länder skulle motta sin rättvisa andel av flyktingarna och ville att en gemensam europeisk insats skulle insättas för att hantera krisen." Alan´s kommentar: Notera hänvisningen till behovet av gemensam europeisk åtgärd - hur saker rör sig snabbt.


"Med Schengensystemet för gränsfria resor genom en stor del av kontinenten under ökat tryck ska Europeiska kommissionen skissera planer för att distribuera 160.000 flyktingar i 22 EU-länder under de närmaste två åren. Flera länder står emot kvotpolitiken. "
Det är att uttrycka det milt! Polen med sin premiärminister Ewa Kopacz, har talat emot det planerade kvotsystemet, , och insisterar: "Vi accepterar bara så många flyktingar som vi har råd med, varken mer eller mindre." Det här är reaktionen hos den genomsnittliga invånaren i England UK: Du talar om grundläggande och permanenta förändringar i Europas länder. Bostäder, skolor, välfärd och hälsovård alla kommer att överväldigas.


EU: s asyllagar ger alla som påstås ha risk för "allvarlig skada på grund av oskäligt våld i situationer med internationell eller intern väpnad konflikt" rätten till tillträde till Europeiska unionen. Det innebär att de stannar permanent, som alla som reser runt i storstäderna i Storbritannien kan se från sina bilfönster: i många områden är de tidigare lokala invånarna antingen en minoritet eller för länge sedan förflyttade till andra förorter.
När jag pratar i kyrkor i en mängd större städer hör jag ofta samma historia. Den går ungefär så här: "Vår familj bodde i (en storstad) i årtionden. Islamister började flytta in. De var okej till en början, när det fanns några få av dem.
"Antalet ökade och en överflödig kyrka förvandlades till en moské. Vi gjordes alltmer ovälkomna och så småningom blev området farligt för de av oss som växte upp i det. Det var klart vi var tvungna att flytta ut. "


En gammal man berättade för mig att han gått tillbaka till innerstadsområdet där han växte upp. Det var nu islamiskt. En grupp aggressiva muslimska ungdomar kom fram - Islam är en mycket aggressiv ideologi. De omringade den gamla mannen. Han sa till dem: "Det är huset där jag växte upp." Deras svar kom ungefär så här: "Det här är vår stad nu och du borde försvinn från det, gamle man."
En annan man sa att islamiska unga män började köra bilarna mot honom när han gick över gatan. De träffade honom inte riktigt, men inte långt ifrån. Han förstod budskapet och flyttade därifrån. En kvinna i en stormarknad berättade att en kvinna klädd i burka framför henne trängde sig före och snäste: Det här är vårt område nu - du kan försvinna. "
Som en reporter nu i många år, då en chefsreporter och redaktör, vet jag att människor överdriver. Jag gillar bevisliga fakta. Detta är första hands berättelser, i ett islamiskt område i en stor engelsk stad där Pat och jag var i vår bil när en folkgrupp av islamiska ungdomar i en bil körde mot på oss på fel sida av vägen. Ja, det här i England idag.
Förvänta dig inte tacksamhet.


I Makedonien vägrade muslimska "flyktingar" att ta emot Röda Korsets matpaket, eftersom de inte var "halal-slaktat" (förberedda på ett sätt som var acceptabelt för muslimer).
I Tyskland har olagliga muslimska invandrare vägrade donerade livsmedel bland annat av skäl att det inte är halal-slaktat.
I Ungern filmades de när de slängde bort matpakets-gåvor - icke halal-slaktat, och till och med vattenflaskor, det sistnämnda eftersom Ungern vägrat skicka dem till till det välfärdsland de valt.
Förstörda fönsterrutor ligger framför ett första registreringscenter för flyktingar i Suhl, i östra Tyskland. En av de sönderslagna skyltarna har en rubrik på engelska, som ser nästan satirisk ut med tanke på vad som hände: "Hur man beter sig ordentligt." En lektion man uppenbarligen inte lärt sig.


Ungerns premiärminister Viktor Orban var den första europeiska ledaren att ta avgörande åtgärder efter att invandrar-floden nådde 10 000 om dagen i denna lilla nation. Han satte upp staket, vilket horder av arga unga män har försökt att storma sedan dess och börjat slåss med vakter.
Han sade att hans nation, en av de nyare medlemmarna i Europeiska unionen, satt upp stängsel för att "skydda vårt livsätt" och han sa också att "Ungern har haft 1000 år av kristen kultur. Vi ungrare vill inte att denna globala rörelsen av människor ska förändra Ungern. '"
Jag såg en TV-kommentator som beskrev detta som "rasism". Det här är kalibern av så kallade kommentatorer: de vet inte skillnaden mellan ras och religion!
Staketet mellan Ungern och Kroatien är en förlängning av en som är uppförd längs Ungerns gräns med icke EU-medlemmen Serbien. Den är utformad för att minska inflödet av människor, som nu uppkommer till 8 000 - 10 000 per dag, många kommer in via Kroatien i hopp om att nå Västeuropa.


Den patriotiska nederländska politiken Geert Wilders kallade flyktingarna som pressar sig in i Europa en "islamisk invasion" under en parlamentarisk debatt i september. Han kommenterade: "... Massor av unga män i tjugoårsåldern med skägg sjunger Allahu Akbar över hela Europa. Det är en invasion som hotar vårt välstånd, vår säkerhet, vår kultur och identitet. "
Libyens tidigare ledare Ghaddafi sa: "Islam kommer att ta över Europa utan våldsam kraft inom några decennier. Vi har 50 miljoner muslimer i Europa. Det finns tecken på att Allah kommer att bevilja islam seger i Europa - utan svärd, utan vapen, utan erövringar. Europas muslimer kommer att förvandla den till en muslimsk kontinent inom några decennier. "


De flesta invandrare som söker asyl i EU-länder kommer inte från Syrien, trots att den mediala övervakning säger något annat. Endast en av fem verkar fly från den syriska konflikten.
Av 213 000 ankomster i EU under andra kvartalet 2015 var 44 000 från Syrien. Den näst största gruppen - 27 000 - var från Afghanistan. Ytterligare 17 700 anspråk gjordes av albaner, där det inte finns något krig eller allvarlig oro. Under tiden kom 13 900 asylsökande från Irak.
Siffrorna har sammanställts av Eurostat, EU: s antal krossare. De visar också att migreringen från april-juni var dubbelt så stor som samma kvartal förra året.
Hittills i år har en halv miljon invandrare anlänt till Europa, 156 000 i augusti. De korsar Medelhavet och brukar komma fram till kontinenten med mellanlandning i Grekland och Italien innan de försöker nå norra Europa, från Tyskland till Sverige. Andra orsakar kaos i kanaltunneln, där tusentals smygar på tåg som går till Förenade kungariket genom att gömma sig i lastbilar.


Så här rapporterade Londons Daily Telegraph tidvattenvågen av islamisk invandring: "Storbritannien; Så vad ska alla dessa kraftfulla unga män göra när de kommer till Europa? Få kvinnor reser med dem. Det har förekommit en serie försök och pågående utredningar i stora brittiska städer av islamisk sex-grooming (grooming = att förbereda / göra i ordning för sexuella tjänster) av ofta mycket unga tjejer, medan detsamma har rapporterats i nationer över hela Europa. Franska tjejer är ofta i fara i städer som Paris om de bär fel kläder eller är i fel område.
De vanligtvis så liberala medierna och blödande hjärtan - människor vars åsikter paradoxalt nog oftast är motsatsen till islamisk fundamentalism – säger att oro över detta är "islamofobi" eller ”rasism” trots att ras och religion inte är kopplade till varandra. Många muslimer vill ha fred och ett lugnt liv, men deras religion innehåller uppmaningar till våld och när som helst kan de vända sig till dessa principer.


Problemet är att Europa är gränslöst. Du kan köra genom hela Europa, som vår son har gjort, utan att visa ett pass innan gränsen till Ukraina. Så den huvudsakliga islamiska massmigrationen som uppslukar Europa innebär att hela kontinenten påverkas. Så fort du kommit till ett europeiskt land kan du flytta till andra.
Redan har delar av storstäder i Europa från Malmö i Sverige till Marseille i Frankrike muslimska kvarter där icke-muslimer blir skrämda och drivs ut, och polis- och räddningstjänsten är rädda för att komma in. I många av Paris förorter är det så här.


Ett distrikt i Haag i Holland drivs av inofficiell sharialag, medans den radikala muslimska ledaren i Belgien, Abu Islam leder en grupp som heter Sharia för Belgien. Han säger att det är en fråga om tid innan muslimer, med sina höga födelsetal i jämförelse med européernas låga födelsetal, är en majoritet i landet. På den tiden hoppas han att införa Sharia-lagen i Belgien, resten av den Europeiska unionen ignorerar en demografisk tidsinställd bomb; den sista tidens rusning av migranter in i EU, inklusive miljoner muslimer, kommer förändra kontinenten till oigenkännlighet över de nästkommande två decennierna, och nästan inga beslutsfattare talar ens om det.
"Numren är häpnadsväckande. Endast 3,2 procent av Spaniens befolkning var 1998 födda utomlands. År 2007 var den siffran 13,4 procent. Europas muslimska befolkning har mer än fördubblats de senaste 30 åren och kommer att ha fördubblats igen i år (2015). I Bryssel (Europeiska unionens huvudstad) var de främsta sju bebis-namnen nyligen Mohamed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine och Hamza.


"Europas inhemska låga födelsetal, i kombination med snabbare multiplicering av invandrare, kommer att förändra fundamentalt vad vi tar för givet som typiskt europeisk kultur och samhälle. Den förändrade befolknings-mixen har omfattande konsekvenser för utbildning, boende, välfärd, arbete, konst och allt däremellan. "
Detta är grundläggande, faktabaserad rapportering av den typ som är alltför sällsynt. Jag undrar hur många tyskar som känner till att antalet muslimer i landet nu är nästan sex miljoner? Islam är den snabbast växande religionen i post-kristna Tyskland och de har många tidigare kyrkobyggnader som nu omvandlats till moskéer, varav några som offentligt ringer in till bön (adhan) från högtalarsystem utomhus.


Enligt ett tyskt dokument daterat 18 augusti i år från ett flyktingcenter i Hessen (Tyskland) ljuder larmet om muslimska invandrare som våldtar kvinnor och barn. De säger tydligt att det inte är tillfälligt: det händer mycket. Kvinnor vågar inte gå på toaletten på natten och de sover i sina dags kläder.
I Tyskland distribuerar en kampanj som heter "En Koran i varje hem" 25 miljoner exemplar av koranen på tyska till varje hushåll. Samtidigt försöker medierna och det politiska etablissemanget att tysta kritikerna av uppkomsten av islam i Tyskland och anklagar dem för hat-tal.


Libanesiska utbildningsministern Elias Bousaab berättade för den brittiska premiärministern David Cameron att två av varje 100 syrisk invandrare till Europa är ISIL-krigare. Han sa att den extremistiska gruppen skickar utbildade jihadister under täckmantel för att attackera mål i väst. Om det är sant kan tusentals jihadister komma in i Europa utan pass och undvika upptäckt.
Enligt det amerikanska migrationspolitiska institutet kommer muslimer att stå för mer än 20 procent av EU: s befolkning år 2050 och göra det redan i ett antal städer. I Bryssel, "Europas självstylade huvudstad", räknas de till över 300 000.
Om du bara tittat på nyhetsberättelser och trott på en kommande världsledare som kallas Antikrist, kan du bli lurad att tro att ett islamdominerat Europa kommer att producera en sådan man. Det här är inte vad som händer. Bibeln rensar felaktigheterna i ens sinne.


Skriften berättar varför vi inte kommer att ha en islamisk antikrist. Daniel 9: 26 bekräftar Antikrists romerska ursprung. Vers 27 visar att han kommer att göra en fred / skyddstraktat med Israel, som kommer att signalera början av Vedermödan. Kapitel 11:37 är intressant, eftersom NASB korrekt översätter det som att Antikrist inte kommer att visa något hänsyn till gudarna - flertal - av sina fäder. Det bevisar om igen att han inte kommer att vara islamisk. Islam har en (falsk) gud - Allah.
1 Joh 2:22 säger, "Han är antikrist som förnekar Fadern och Sonen." Medans Islam tydligt säger att Gud inte har någon son, så förnekar muslimerna inte att det finns en Gud i himlen. Och det är vad denna vers visar. Se även 2 Tess. 2: 4: Antikristen "motsätter sig och upphöjer sig över allt som kallas Gud, eller det som tillbeds, så att han som Gud själv sätter i Guds tempel, och ger sig ut för att vara Gud."


Antikristen kommer inte bara att förneka Guds Son, han kommer kräva att själv bli tillbedd, vilket inte skulle vara acceptabelt för någon inom islam. Islam vill att världen ska acceptera Allah som den sanna guden med Mohammed som dess profet.
Det faktum att han inte visar på kvinnors önskan indikerar att han kan vara homosexuell, vilket jag misstänker är orsaken till det globala draget för att främja homosexualitet som en annan "normal" livsstil.


Anledningen till att jag skrev min första bok, EU: Final World Empire, var att väcka upp människor inför det faktum att Antikrist kommer att vara baserad i EU, vilket han kommer leda. EU är det återupplivade romerska riket, som grundades vid Romfördraget, hölls i Vatikanet år 1957. Det är en djupt katolsk institution och alla huvuden av det har varit RC (Romerskt Katolskt).


Men världsreligionerna går snabbt samman, med påven i framkant. Maria används för att föra många katoliker och muslimer tillsammans och Mary-liknande varelser, "Guds Moder", finns i alla de viktigaste religionerna. Det här är självklart en demonisk ande med många namn i många religioner, rakt tillbaka till Babylon, källan för all falsk religion.
Trots detta ser jag inte islam som viktig i slutskedet, och Psalm 83 indikerar att de arabiska nationerna kring Israel snart kommer hanteras, när de förenar sig för att attackera Israel. Därefter kommer den rysk-ledda invasionen, Ezekiel 38/9 med betalning till den ryska armén plus alla yttre ringar av islamiska stater.


Europa är där makten kommer att vara, precis som Amerika, och som Storbritannien, är mogna för dom, och kommer snart att vara ute ur bilden - Amerika ingår inte i profetians sluttid.
Du ser profetian bli uppfylld inför dina ögon här i Europa, och det sker med allt snabbare fart. Europas roll som Antikrists framtida bas är tydligt framhävd i Daniel bok som den avlidna doktor Noah Hutchings förklarar i sin bok: Daniel Profeten. EU har uppstått ur resterna av det gamla romerska riket (se Daniel 2 och 7 och uppenbarelseboken 13).


Det krävs en kris för att tvinga fram handlingar som människor under normala tider inte skulle tolerera - som att ge upp sin suveränitet eller vad som är kvar av det. En EU-tjänsteman sa även att när ett stort problem uppstod: "Slösa aldrig bort en bra kris." I de flesta större avseenden drivs Europa redan som en nation, med gemensamma gränser, lagar, domstolar, parlament, en president och mycket annat. Mottoe är: "Ever closer union = Hela tiden närmare förening."
De som bor under Europas 12-stjärniga flagga är främst omedvetna om att stjärnorna är Marias stjärnor, vilket indikerar EU: s andliga ursprung och bas. Kom ihåg: Det återupplivade romerska riket är världens sista imperium före vår Herres återkomst.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar