söndag 23 april 2017

Tidstecken 2 ; Ökad kunskap; Möjlighet att bi påtvingad märket


ÖKAD KUNSKAP,
MÖJLIGHET ATT PÅTVINGA MÄRKET
ÖKAD KUNSKAP !
Dan 12:4
Daniel försegla denna bok till ändens tid; många ska rannsaka den och insikten ska så växa till.
Ändens tids tecken kunskap,jag bara älskar detta tecken, för det är så tydligt att det pekar på vår tid idag, och det kan inte motbevisas av någon endaste.Genom historien har vi haft en långsam och liten ökning av kunskap. men titta på den explosion av kunskap över de sista 150 åren. Tills förhållandevis nyligen i historien var snabbaste transportmedlet häst. Nu kan människan resa över 11 mil i timmen med bil ännu fortare med tåg, och från en sida av jorden till en annan på bara en dag.. Tekniken har gått framåt med snabb takt, det har gjorts stora framsteg inom datorkraft, vetenskapliga upptäckter, och medicinska kunskaper. Titta bara på hur mycket vi har lärt oss om anatomi, dna, och celluppbyggnader et.c. Och hur är det med att "springa hit och dit" ? Detta pekar speciellt på vår tid, med flygplan, tåg, bilar, för att inte tala om dagens affärsmodell. Vi springer onekligen hit och dit, och har kunskap som ingen annan generation före oss.
"springa fram och tillbaka" och "kunskapsökning" kan också tillämpas på Bibliska sanningar.
Detta Bibeltecken har en dubbel tillämpning, " springa fram och tillbaka och kunskapsökning" stämmer också in på Bibliska sanningar.
Amos 8:12 Då ska man driva omkring från hav till hav, från norr till öster, och färdas hit och dit.....
Under medeltiden "den mörka tiden" för över 1000 år sedan, var de Bibliska sanningarna undanhållna från folket av den Katolska kyrkan, men efter protestantiska reformationen och frigörandet från Rom, har Guds folk sprungit "hit och dit" i Hans ord fritt, och kunskaperna om de stora Bibliska sanningarna har blivit uppenbarade. Gud har nu en sista tidens kyrka, med full tillgång till evangeliets sanningar att ta till världen, innan han kommer. Vilket behövdes för att fullborda tecknet om att sprida evangeliet till hela världen
MÖJLIGHET ATT PÅTVINGA MÄRKET
Upp 13:17
Så att ingen man kan köpa eller sälja utom den som har märket, eller vilddjurets namn eller nummer.
Detta är det tecken många missar. Tänk på det. Vad behöver hända för att vilddjurets system att stoppa människor från att köpa och sälja, om de säger nej till märket. Vi behöver ha ett världsvitt finansiellt system, där allting sådant sker genom ett elektroniskt system, inga kontanter.
Har det funnits någon gång i historien när detta skulle kunnat hända ? Nej. Lever vi i en tid, när det skulle kunna hända ? Ja. och det finns makter på vår jord som försöker göra kontanter överflödiga, och aktivt förespråkar rent elektroniska sorters betalningar, som PayPal, och Google Wallet t.ex. Se på nyheterna runt om på jorden och du upptäcker att detta rapporteras om på olika sätt.
Sverige är nära att bli kontantfritt
Kontanter är döda, kommer kontokort härnäst ?
Nigeria distribuerar Biometrisk teknik genom bank systemet.
Mastercard spårar Global ekonomi för på väg mot kontantlöst samhälle.
Israeliska ledare trycker på om ett kontantlöst samhälle.
UN livsmedelsprogram trycker på om ett kontantfritt samhälle.
Kontantfritt samhälle drivs på och vinner mark i Rwanda
Här ovan nämns några av de många som trycker på runt världen för ett kontantfritt samhälle. Vi har den teknologi som behövs nu, föra att göra detta. Och se på den finansiella oreda som råder runt världen idag. Detta kommer hjälpa till att förena världen till en enad valuta, som sedan kommer kunna påtvinga vilddjurets märke. Tekniken är inte märket, men den behövs för att kunna tillämpas korrekt. Detta är sannerligen tecken på ändens tid.

http://www.end-times-prophecy.org/signs-end-times.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar