söndag 16 april 2017

Lite om Iluminati och NWO

Jag får erkänna att jag varit lite tveksam till konspirationsteorier, i synnerhet Illuminti, men jag undrar nu om det inte kan ligga något i det.
Här under har ni en översättning av tv reklamen för Illuminati. Det kan inte råda någon som helst tvekan om vad detta handlar om.
Så en varning för att beblanda sig med detta borde vara onödigt. Men utifall någon skulle tveka, så Beblanda er inte med detta. Ska försöka hitta lite vettigt material om detta.
Räds inte för denna, krigshärjade, välstånds fyllda, planet. Du är säker (räddad). Hjälp är på väg. Din rikedom är målet för vår universella design.
Mänsklighetens väg spänner över tidsåldrarna, för att försäkra sig om överlevandet och rikedomen och välstånd för den mänskliga rasen. Krig är en lögnare, som påstår att det inte finns tillräckligt med land, inte rikt nog, inte tillräckligt med mat till alla överallt, så att vi kan leva i överflöd.
En ny era är här ! Räds inte de ekande ljud som hörs över er röda horisont. Gör dig redo för det ljus som blir lyser mer klart på avstånd. När gryningen kommer för att ta bort mörkrets krigsområden, då börjar den nya tidsåldern Illuminatium.
Räds ingenting, vi ser alltid efter dig. För att få veta mer om vår organisation, och din plats i den universella designen, besök Illuminati.am


https://www.youtube.com/watch?v=oTRY2BEhXz8
Ok. Här kommer följetongen på Illuminati
Även om en sak kan till viss del låta rätt, så betyder det inte att den är rätt. Jag kommer inte översätta, men kommentera allteftersom texten fortgår. Så för att förstå får man läsa bägge och.
Låt mig börja med Pengar är inte roten till allt ont, som det står i Bibeln, NEJ, men begäret efter desamma är.
Om nu alla dessa rika är så villiga att hjälpa till med sina pengar till sjukhus och allt annat, för de så gärna delar med sig; Varför ser vi så lite av det i bruk nu ?
Detta om denna link. inunder denna finns tre linkar.
ÖGAT !
Jag börjar med påståendet att varje generation blir starkare. Enligt min bästa väninna, som var läkare och tyvärr inte längre finns med oss, så stämmer detta inte alls. Det är vetenskapligt bevisat att varje generations dna degenererar (försämras) en aning. Awakening är inte av Gud utan man får sina gåvor från djävulen själv, så det är mycket möjligt att man kan bli bättre än genomsnitt, med djävulens hjälp. De frågor man borde ställa sig är ; vill jag ? mår jag bra av det ?
Den universella designen är inte heller från Gud, utan från djävulen själv. Om igen inte något, som någon, borde vilja beblanda sig med.
Att gå in under detta, och föra fram en enighet under djävulen själv, är inte frihet, du får betala en evighet för det beslutet. De säger sig behöva hålla det hemligt för vår egen säkerhet, för vi vet inte vad som är bäst för oss själva. Jesus är bäst för alla. Det enda man får av detta band, är att man tillhör djävulen, så klart att han inte vill att folk ska checka vad det handlar om.
LJUSET !
Alla människor leds av en inre kompass, som pekar mot ljuset, som avslöjar sanning och väg, när man behöver göra ett val. BULLSHIT ! Om man inte är frälst, och tillhör Jesus, så är det morgonstjärnan eller Lucifer eller djävulen själv som står för sanningens ljus, och eftersom djävulen är lögnens fader och inget ljus finns i honom, så är det bara mörker, förklätt till ljus.
Det finns ingen annan Gud än Gud själv, och enda vägen till honom går genom det offer Jesus gjorde på korset.
Alla människor dras inte automatiskt till ljuset, är, ännu en lögn. Det är inte andra människor eller planeten som sådan vi ska studera, Det är Guds ord. Allt du söker, drömmer, hoppas är möjligt om du följer ljuset, om igen stor fet lögn, av lögnens fader satan själv.
DEN EVIGA CIRKELN !
Alla människor är del av en större evig design. Visst är det så. Gud har skapat var och en av oss, men vi får själva välja, om vi vill ha med honom att göra. Vad du gör kan ändra hela världen för framtida generationer. NEJ; det kan det inte. Gud har satt ett slut på jordens och människans tidsålder, vi vet inte dag eller stund. Men himmel och jord ska förgås, men mina ord ska inte förgås, sa Jesus själv. Vi kan själva välja vilken herre vi tjänar, så visst är det sant att vi är en del av något större, eller som kristna säger, Vi är alla del av en och samma kropp, med olika funktioner. Men det är av vikt vilken kropp man väljer att tillhöra. Jesus och Gud kommer vinna, och att hamna i helvetet i evighet är inget bra framtids projekt. Illuminati är inte från Gud, och den som inte är med Gud, är emot, står det i Bibeln, och är du inte frälst, så går du raka vägen, utan att passera gå, till helvetet, och där får du ditt evige liv.

Jag har sagt detta förut, men vill säga det igen. Jag har varit tveksam till sanningshalten bakom Illuminati och NWO. Men ju mer jag sätter mig in i olika saker, ju mer ser jag att det finns så många saker som inte stämmer.
Anledningen att jag lägger in denna video, är en knapp minut in ca 50-53 sekunder, där finns en pyramid, med hur denna NWO Illuminati ser ut/strävar efter att se ut. en världsledare, en världsregering, en världsvaluta, en världsreligion.
I toppen en regent
toppråd med 13
kommitté av 300
mäktiga familjer
tankesmedja
världs ekonomi kontroll
världs resursstyrning
kontroll över världsbefolkningen
befolkningsresurser - arbetsfördelning
låneslavar
Hamnade på en intressant video, ca 14.40 lång. Om igen så måste alla själva pröva detta. Men jag fann den intressant, även om jag är synnerligen tveksam till allt som har med att sätta datum. Om någon vill ha översättningshjälp får de be om det.Jag kan översätta men det tar ett tag, och blir i stora drag, för annars blir det väldans långt.
Det jag fastnade för i denna video, var inte det med datumen, utan att jag faktiskt tror att djävulen, precis som Gud, har sin egen agenda i dessa sista dagar, och att han har folk som arbetar för att hans agenda ska kunna ske. Nu vet vi som kristna, att han inte vinner, men jag ser på dessa ting, som ytterligare ett bevis, för att djävulen vet hur sen timmen är.
Georgian guidestones = vägledande stenarna.
På dessa fyra stentavlor? en femte i mitten, ligger en stor platt skiva, och uppifrån påminner det hela om ett av judarnas offeraltare, det finns även röd färg spilld, så det ser verkligen uppifrån ut som ett altare. På de fyra upprättstående stentavlorna står på varje sida Illuminatis tio budord, på olika språk, 8 totalt, och även inskriptioner på den pålagda plattan, på 4 olika språk.
1. uppehåll befolkningsmängden på 500 miljoner, i perfekt balans med naturen
2. vägled fortplantningen med vishet, för att förbättra kondition och mångfald
3. förena mänskligheten med att nytt universellt språk
4. styr passion, tro och tradition, alla dessa med härdat förnuft
5. skydda människor och nationer med rättvisa lagar, och rättsliga domstolar
6. låt alla länder styra internt, lösa utländska tvister, i en världs domstol
7. undvik småaktiga lagar och onyttiga tjänstemän
8. balansera personliga rättigheter med sociala skyldigheter
9. belöna sanning, skönhet, kärlek, sök harmoni med den oändlig
10.var inte en cancersvulst på jorden, lämna plats för naturen, lämna plats för naturen
Det börjar ca 7 minuter in.Det som personen från the Daily Crow presenterade; är som följer. Datumen på den lilla kuben som man ser instucken uppe under den pålagda plattan, mellan den och en av de uppresta stenarna.
Denna författare tror att datumen på den lilla kuben pekar mot datumet den 14 Aug, 2016, som inföll på den judiska kalendern Tisha B´Av. Om du inte vet det är den 9:e Av ett rikt historiskt datum, med mycket saker som hänt det Judiska folket, och inga bra sådana. ( en sorgens tid) Förstörelsen av templet,både det första och det andra förstördes denna dag, och flera andra händelser som hade med det judiska folket att göra.Det judiska folket blev antingen utvisade eller massakrerade, den 9:e Av.
Artikeln lyder Geoigia guidestones kan bäst beskrivas som den nya världsordningens tio budord. NWO = new world order = den nya världsordningen. Monumentet blev konstruerat 22 mars 1980, ett granit företag fick i uppgift av en person under pseudonymen R.C. Christian, detta objekt har länge funnits i konspirations teoretikernas sinne, och med rätta. Eftersom 16 / 8 2016 finns med på den lilla kuben som tagits bort, det gör 2016, det 36:e året efter att monumentet uppfördes. Det blir bokstavligen tre 6:or 3x6 och om man lägger ihop alla siffrorna från 1-36, i följd 1+2+3+4 et.c så blir slut talet också 666.
Avtäckandet av dessa stenar var 22 mars 1980 och om man räknar 36 år fram från det datumet, så hamnar man på den exakta dagen av Bryssels bombning v Belgien, från Gergia guidestones till Bryssel var det precis 13 150 dagar. 777 dagar före Tisha B´Av 2016 var 29 juni 2014 , enligt wikipedia var detta den dag då den islamiska staten Irak utropade kalifatet i Syrien och Irak.
Åtminstone, de som studerat Illuminate, kan ställa sig frågan, eftersom de vet att Illuminati arbetar via speciella koder. De har för vana att gömma saker helt öppet, och inom det ockulta, så arbetar de med siffror.På kuben var siffror, 8, 14, 16 0ch 20 och bokstäver, MM som vi tror betyder Master Mason (frimurarordern) och JAM som står för Judgement Against Mankind (dom över hela mänskligheten) Eftersom siffror och förkortningar används i det ockulta, så tyckte jag det var värt att titta lite närmare, och det var då jag snubblade in på detta.
Tisha B´Av eller den 9:e Av, den omisskännliga meningen av denna dag, de sista åren har jag studerat mönster i den judiska kalendern. Det finns vissa dagar som har speciell betydelse för det judiska folket, och det finns ingen mer olycksbådande än Tisha B´Av eller 9:e Av. På denna dag förstördes båda judiska templen 1:a 423 B.C. och det 2:a 70 A.D. 9:e Av 135 A.D. blev 500.000 judar slaktade av Romerska soldater i staden Betar, sedan går artikeln vidare igenom en lista av saker som hände det judiska folket, under bl.a. korstågen, utdrivningen av judar från England, Frankrike, Spanien. Den 9:e Av Tysklands inträde i 1:a världskriget, godkännandet av nazisternas, "den slutgiltiga lösningen" Allt påverkade judarna.
Min egen notering, som följer. Så hur har detta med Gergia guidestones att göra, kanske ingenting, men kanske började något som vi får se frukten av, om ett tag. För ibland måste vi se bakåt för att se om något hände. Och även om inget hände alls, så kan det också ha varit för att djävulen inte lyckades med vad han hade för handen. För vi får inte glömma, att Gud är Gud över himmel och jord. Och om vi ber, så kan saker förändras.
Att jag la in denna alls, var för att det visar på att djävulen gör allt han kan i denna sista tid, för att arbeta mot oss kristna, och mot Gud. Jag brukar inte haka upp mig på datum själv, för det är meningslöst. Gud är den som råder.
Och som jag säger hela iden, vi måste alltid be och pröva allt, jag är som alla andra, varken mer eller mindre, och ger mig inte ut för att vara något annat heller.
https://www.youtube.com/watch?v=dL6Du50HMcU


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar